Szőlő és zsálya

Primavera üzletben jártam a Mammutnál, ahol lehetőségem volt kipróbálni néhány terméket. Az üzletben a hölgy nagyon kedves és segítőkész, jó így vásárolni, hogy azt érzem, rám figyelnek. A termékek Natrue által minősített kozmetikumok, többfajta bőrállapot kezelésére kínálnak megoldásokat. Az arcápolási termékcsaládok: revitalizáló arcápolás, hidratáló arcápolás, kiegyensúlyozó arcápolás, arcápolás érzékeny bőrre. Az én arcbőrömre a zsályás-szőlős (kiegyensúlyozó) termékcsaládot javasolta a hölgy. Nem lepődtem meg. 🙂 Kaptam egy fluid mintát, ezt fogom használni a következő napokban, kíváncsi vagyok, hogy vajon a bőröm szeretni fogja-e.

Primavera: Zsálya-szőlő hidratáló krémes fluid

20170309_132437

Lecsavarva a kupakot azonnal érezhető a gyógynövények illata. A kozmetikusom szerint nem kellemes. Szerintem az, de nem vagyunk egyformák. Az állaga selymes és könnyű, mint amilyet egy fluidtól várunk. Kipróbálás után gyorsan beszívódik a bőrbe, és enyhe gyógynövényes illatot hagyva puhítja és simítja a bőrt. A hosszabb távú tapasztalatokkal majd frissítem a bejegyzést. Napi kétszer kellene használnom az ajánlás szerint, de ezt azért nem ígérem. Majd meglátjuk. Remélem Ti a gyógyszerekkel nem így csináljátok, hanem rendesen beszeditek… 🙂

20170309_133626(3)

És akkor jöjjön a lényeg, az összetevők. Mert anélkül nem teljes a kép. A Primavera honlapjáról bemásolom ide a fluid összetevőit. Csupa értékes növényi olaj és kivonat, plusz néhány segédanyag. Nekem tetszik. Ha lehetne módosítani, akkor a napraforgó olajat és az olíva olajat lecserélném még több szőlőmagolajra.

Zsálya-szőlő hidratáló krémes fluid
Összetevők: víz, glicerin* bio, zsályavíz* bio, alkohol* bio, repceolaj* bio, rizsliszt, napraforgó olaj* bio, oliva olaj* bio, jojoba olaj* bio, vadrózsaolaj* bio, szőlőmag olaj* bio, olívaolaj* bio, glicerin-sztearin-citromsavészter, cetearylalkohol, zsályakivonat* bio, szőlőmagkivonat* bio, fűzfakéregkivonat, körömvirágkivonat* bio, aloe vera kivonat* bio, édesgyökérkivonat* bio, kamillakivonat* bio, indiai citromfűkivonat* bio, természetes E vitamin, levulinsav, nátriumanisat, xanthán, tejsav, citrál, gerániol, limonene, linalool (*bio=ellenőrzött biológiai termelésből)

Hogy teljes legyen a kép, ugyanebből a termékcsaládból idemásolom még az arcvíz és a tisztító gél összetevőit is.

Zsálya-szőlő arcvíz
Összetevők: víz, alkohol * bio, boszorkány mogyoró * bio, glicerin * bio, borsmenta-víz * bio, zsálya víz * bio, szőlőmag kivonat * bio, fűzfakéreg-kivonat, kamilla kivonat * bio, zsálya kivonat, * bio, 100%-os tisztaságú illóolaj, illóolaj a zsálya * bio, édesgyökér kivonat, * bio, aloe vera kivonat * bio, Lemon Grass kivonat * bio, zöld tea kivonat, * bio, levendulaolaj * bio, xantán (*bio=ellenőrzött biológiai termelésből)

Zsálya-szőlő tisztító gél
Összetevők: víz, alkohol* bio, glicerin* bio, cukortenszid, zsályavíz* bio, borsmentavíz* bio, xanthán, poliglicerinlaurát, szőlőmagkivonat* bio, zsályakivonat* bio, hamameliszkivonat* bio, fűzfakéregkivonat*bio, lávaföld, kamillakivonat* bio, 100% természetes illóolajok, zsálya illóolaj* bio, aloe vera kivonat* bio, lándzsás útifűkivonat* bio, indiai citromfűkivonat* bio, levendula illóolaj* bio, tejsav, citrál, limonene, linalool (*bio=ellenőrzött biológiai termelésből)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s